Fejlesztéseink

Kedvezményezett neve: Szécsényi Sütőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Termelési kapacitás növelése a Szécsényi Sütőipari Kft-nél
Szerződött támogatás összege: 59 983 742 Ft
Támogatás mértéke: 45%
Projekt befejezési dátuma: 2016.09.12.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-15-2015-00554


2016. november 21.

Szécsényi Sütőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Sajtóközlemény

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL ESZKÖZBESZERZÉS VALÓSULT MEG A SZÉCSÉNYI SÜTŐIPARI ÉS KERESKEDELMI KFT-NÉL.

A Szécsényi Sütőipari és Kereskedelmi Kft. a “ Termelési kapacitás növelése a Szécsényi Sütőipari Kft-nél” elnevezésű projekt keretében 59,98 millió forint 45%-os mértékű támogatást nyert. A Projekt az Európai Unió, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam finanszírozásában valósult meg.

Projekt befejezési dátuma: 2016.09.16.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-15-2015-00554

A Széchenyi Pékség első üzeme 1998-ban létesült Dunaújvárosban, családi vállalkozásként. Kezdetben a cég egy üzlettel rendelkezett, folyamatos fejlődésének köszönhetően sorra nyíltak meg az újabb és újabb üzletek.

A projekt keretében az új termelőgépek vásárlásával a cég piaci részesedésének egyértelmű növelése, valamint a speciális, egyedi termékek gyártása volt a cél. Továbbá a működés helyszínéül szolgáló infrastruktúra, valamint az eszközpark fejlesztésével a vállalkozás üzleti környezetének, s ez által közvetve a régió foglalkoztatási helyzetének a javítása.

A fejlesztés tárgyát képező termelő gépek beszerzésével, valamint az infrastruktúra fejlesztésével a szervezet célja a kapacitás bővítése, a minőségi színvonal javítása volt. Az eszközbeszerzések mellett a meglévő infrastruktúra átalakítás is szükségessé vált, a pékség területén kialakításra került egy tészta előállítására alkalmas helyiség. A megfelelő műszaki-technológiai fejlesztést követően piacbővülést és maximális fogyasztói elégedettséget vár a cég. A fejlesztés eredményeként 7 fő teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállaló számára létesít a cég új munkahelyet.

További információ:
Szécsényi Sütőipari és Kereskedelmi Kft.
2400 Dunaújváros Gutenberg köz 2.
Telefon: +36 (25) 281-561
Email: info@szecsenyipekseg.hu
Honlap: http://szecsenyipekseg.hu/